Grote Reis

Contactinformatie

Tel
015 278 6189
E-mail
reis-etv@tudelft.nl
Datum
29 juli t/m 12 augustus

Postadres

Electrotechnische Vereeniging
Faculteit Elektrotechniek, Wiskunde en Informatica
Mekelweg 4
2628 CD Delft

Reisverslagen

In het verleden zijn al verscheidene reizen georganiseerd naar diverse bestemmingen wereldwijd. Bekijk de reis verslagen om een indruk te krijgen.

">

Informatie over inschrijving

Het inschrijvingsformulier is vanaf 25 oktober beschikbaar om op te vragen bij het Bestuur of bij de Grote Reis commissie. Bij inschrijving vragen we je ook om een motivatiebrief te schrijven van maximaal 500 woorden. De inschrijvingen zullen vervolgens weer sluiten op 15 november.

Extra Informatie

Van eind juli tot begin augustus reizen we met 23 leden van de Electrotechnische Vereeniging twee weken lang naar Texas (Houston, Dallas, Austin) en San Francisco (Bay Area, Silicon Valley). Het doel van de studiereis is om verschillende grote hightechbedrijven, onderzoeksinstituten en technische universiteiten te bezoeken om de deelnemers het ‘spectrum’ van huidige mogelijkheden en uitdagingen op het gebied van elektrotechniek te laten zien. Daarnaast zullen er ook culturele en toeristische activiteiten plaatsvinden, waar ook de deelnemers inspraak op hebben!

Enkele logistieke informatie over de reis:

- We vertrekken na de bachelorherkansingen en komen terug voordat het EOW begint, specifiek: van 29 juli tot en met 12 augustus 2024.

- Alle deelnemers moeten een case study uitvoeren bij een bedrijf. Dit is te vergelijken met het lopen van een korte stage van 120 uur bij een bedrijf, waarbij de financiële vergoeding naar de financiering van de reis gaat. Bovendien is het een perfecte gelegenheid om de kennis van je studie in de praktijk te brengen!

- Dankzij de casestudies bedraagt de resterende deelnameprijs voor de reis slechts ongeveer 700 euro*.

- Je moet minimaal 60 ECTS uit het 1e jaar en minimaal 60 ECTS gecombineerd uit het 2e en 3e jaar van je bacheloropleiding gehaald hebben. Hierop kan een uitzondering worden gemaakt, indien duidelijk toegelicht in je motivatiebrief.

Heb je interesse om mee te doen aan de Spectrum Studiereis? Je kunt het inschrijfformulier opvragen bij een bestuurslid of door het op te vragen via het mailadres: reis-ETV@tudelft.nl . Bijje aanmelding vragen wij je een motivatiebrief van maximaal 500 woorden te schrijven. Stuur het ingevulde inschrijfformulier samen met de motivatiebrief naar reis-ETV@tudelft.nl. De inschrijving sluit op 15 november 2023. De selectie van de deelnemers vindt plaats op basis van het aantal inschrijvingen, studievoortgang en motivatie. De definitieve deelnemerslijst wordt op 1 december 2023 bekendgemaakt. *Dit is inclusief 3 diners, maar exclusief de rest van de eetgelegenheden vanwege de vrije tijd tijdens de reis. De verwachting is wel dat lunch vaak verzorgd zal worden door een bedrijf.