Het EOW

Kampterrein overdagVoordat al het harde werk en de stress van de studie elektrotechniek begint is het fijn als je al wat mede-studenten hebt waarmee je samen kunt knallen. Om het aankomende studiejaar op een goede manier te starten organiseren studenten van de Elektrotechnische Vereeniging elk jaar het Elektro Ontvangst Weekend, het EOW. Tijdens dit weekend maak je kennis met je toekomstige medestudenten, de studie, de faculteit en uiteraard de studievereniging (de ETV).

Het weekend is gevuld met allemaal leuke activiteiten, vooral gefocust op het leren kennen van jouw medestudenten. Het is vaak de basis voor vriendschappen die nog jaren zullen voortbestaan.

savondsHet EOW is een opstapje naar het studentenleven. Hier leer je hoe je een das moet strikken, hoe je moet integreren, waarom je niet moet hopen en wat woorden als soggen, politesse en strepen betekenen. Maar bovenal, je leert waarom jouw studie, EE, de mooiste studie is van allemaal. Kortom, het Elektro Ontvangst Weekend is iets wat je niet wil missen! Het EOW zal vanwege de geldende maatregelen één fysieke dag hebben (14 of 15 augustus) en één online dag (12 augustus). Tot dan!