Vertrouwensmentoren

De vertrouwensmentoren zijn er om leden van de ETV te helpen bij ongewenste omgangsvormen (zoals agressie, geweld, stalking, discriminatie, pesten en (seksuele) intimidatie), misstanden en integriteitsschendingen (zoals diefstal, belangenverstrengeling en misbruik van bevoegdheden) binnen de Vereeniging. Je kan ook naar de vertrouwensmentoren stappen met persoonlijke problemen. Deze personen hebben dan ook training gehad om je zo goed mogelijk te helpen en steun te bieden. De mentoren zijn er om een luisterend oor te bieden en gaan vertrouwelijk met de informatie om. Dat betekent dat gesprekken nooit doorgespeeld worden, ook niet naar de andere vertrouwensmentor. Mocht er binnen de ETV (of daarbuiten) iets gebeurd zijn waarover je met iemand wilt praten kan je altijd contact met hen opnemen. Dus ook bij twijfel: bel, sms, whatsapp, mail of spreek hen aan waar anderen er niet bij zijn. Dit geldt nadrukkelijk ook als je iets ziet gebeuren, maar niet zelf de persoon daarop wilt/durft aan te spreken.

In het collegejaar van 2021/2022 zijn Willem de Laat en Marijn Boringa de vertrouwensmentoren. Hieronder een kleine kennismaking en de contactgegevens

Marijnfoto

Hoi allemaal,
Mijn naam is Marijn en ik zit nu in mijn derde jaar van de bachelor Electrical Engineering. Van september tot en met januari doe ik een minor in machine learning en artificial intelligence in Linz, Oostenrijk, en ben ik dus alleen online beschikbaar voor een gesprek. Buiten studeren ben ik graag met vrienden en hou ik van sporten. Mocht je ergens mee zitten en een luisterend oor nodig hebben, kan je me altijd een berichtje sturen.

M: +31643422081

E: vertrouwensmentor-marijn-etv@hotmail.comMarijnfoto

Hee!
Mijn naam is Willem, ik ben 23 jaar en na mijn bachelor in Electrical Engineering ben ik de master embedded systems gaan volgen. Met mijn interesses in HiFi audio en homeautomation vul ik veel vrije tijd in. Daarnaast houd ik van wielrennen en kook ik graag gerechten uit de aziatische en italiaanse keuken. Vertrouwen en integriteit staan bij mij hoog in het vaandel en via onderstaand email adres ben ik laagdrempelig bereikbaar.

M: +31624699715

E: vertrouwensmentor-willem-etv@hotmail.com