Vertrouwensmentoren

De vertrouwensmentoren zijn er om leden van de ETV te helpen bij ongewenste omgangsvormen (zoals agressie, geweld, stalking, discriminatie, pesten en (seksuele) intimidatie), misstanden en integriteitsschendingen (zoals diefstal, belangenverstrengeling en misbruik van bevoegdheden) binnen de Vereeniging. Je kan ook naar de vertrouwensmentoren stappen met persoonlijke problemen. Deze personen hebben dan ook training gehad om je zo goed mogelijk te helpen en steun te bieden. De mentoren zijn er om een luisterend oor te bieden en gaan vertrouwelijk met de informatie om. Dat betekent dat gesprekken nooit doorgespeeld worden, ook niet naar de andere vertrouwensmentor. Mocht er binnen de ETV (of daarbuiten) iets gebeurd zijn waarover je met iemand wilt praten kan je altijd contact met hen opnemen. Dus ook bij twijfel: bel, sms, whatsapp, mail of spreek hen aan waar anderen er niet bij zijn. Dit geldt nadrukkelijk ook als je iets ziet gebeuren, maar niet zelf de persoon daarop wilt/durft aan te spreken.

In het collegejaar van 2022/2023 zijn Jorrit van Drie en Eva Nootenboom de vertrouwensmentoren. Hieronder een kleine kennismaking en de contactgegevens


Hoi iedereen,

Ik ben Eva Nootenboom, zit nu in het derde jaar van mijn bachelor en zal volgend jaar aan mijn master beginnen, welke precies weet ik nu ook nog niet. Naast studeren vind ik het ook leuk om met vrienden af te spreken om naar de stad te gaan of gewoon gezellig bordspelletjes te spelen. Als je wilt praten, een luisterend oor nodig hebt of iets kwijt wil, aarzel dan niet om contact op te nemen.

M: +31 6 57346971

E: vertrouwensmentor-eva-etv@hotmail.com


Hee!

Mijn naam is Jorrit, ik ben 21 jaar en bezig met mijn bachelor in Electrical Engineering. Ik ben graag met vrienden en veel mensen om me heen en ik hou me ook vaak bezig met sociaal welzijn. Ik ben enorm fan van cabaret en alle soorten grappen, en ik hou ook altijd van een speciaalbiertje drinken thuis of in de /Pub. Je kan altijd bij me terecht als je ergens mee zit of als je ergens over wil praten.

M: +31655127902

E: vertrouwensmentor-jorrit-etv@hotmail.com