Onderwijs

De Electrotechnische Vereeniging is de studievereniging voor alle studenten Electrical Engineering aan de TU Delft. Hoewel zij veel gezelligheidsactiviteiten organiseert, zal de ETV het onderwijs altijd als eerste prioriteit blijven zien. Daarom ondersteunt de ETV de studenten door het onderwijs met een kritische blik te evalueren en te verbeteren waar mogelijk.

Boeken

Boeken zijn te koop bij de balie(beperkte voorraad) of via https://wo4you.nl/

Klachten

Bij het evalueren en vernieuwen van het onderwijs is van essentieel belang dat de ETV weet wat er zich afspeelt tijdens colleges, projecten en toetsingen. Daarom is het belangrijk dat klachten binnen het onderwijs van studenten gehoord worden. Heb je een klacht over het onderwijs? Neem dan contact op met de vereniging door even langs te komen in de bestuurskamer, of door een bericht te sturen via de klachtenpagina voor het onderwijs.

Tentamens

Als voorbereiding op aankomende tentamens is het vaak prettig om te oefenen met oude tentamens van voorgaande jaren. Vaak zijn deze tentamens te vinden op BrightSpace op de pagina van het betreffende vak. Als aanvulling op wat op blackboard te vinden is heeft de ETV een tentamenpagina waar de tentamens waar zij over beschikt makkelijk te downloaden zijn. Ook staan hier soms oefenopdrachten en tentamenantwoorden tussen.

Modulekaart

Op de modulekaart vind je een globaal overzicht van de studiejaren in de bachelorfase en de academische jaarplanning 2023-2024. De modulekaart is ook te downloaden als PDF. De modulekaarten van oudere cohorts vind je hier.  Uitgebreidere informatie, zoals vakbeschrijvingen en masterprogramma’s, is te vinden in de studiegids.

Minorgids

In de eerste helft van het derde jaar van de bachelor moeten studenten een minor volgen. Om de keuze in het brede landschap van minoren wat te vereenvoudigen heeft de ETV een minorgids. Hierin staan de ervaringen van andere studenten elektrotechniek met de minors die zij gedaan hebben. Wil jij ook graag een bijdragen aan de minorgids? Vul dan het formulier in.

Alumni-enquête

De opleidingsdirectie van Electrical Engineering en Computer Engineering heeft een alumni-enquête uitgezet onder recent afgestudeerden. In welke sectoren komen alumni zoal terecht, in wat voor functies, hoe vonden zij dat de studie hen daarop voorbereid heeft? Lees hier de resultaten.

Onderwijs organen 

Binnen het onderwijs zijn er een aantal organen. Een ervan is de onderwijs commissie elektrotechniek (OCE) hier bespreken een groep van 4 studenten en 4 docenten belangrijke zaken rondom het onderwijs. Een ander orgaan is de facultaire studenten raad (FSR), zij houden zich bezig met alles binnen de faculteit.