Activiteiten


Elektro Ontvangst Weekend

15 - 18 Aug / 12:00 u - 12:00 u

Een aspirant-student krijgt tegenwoordig veel voor zijn kiezen, lange colleges, drukke projecten en een hoop andere activiteiten daaromheen. Het is een hoop werk om dit allemaal succesvol te doen, maar gelukkig is een goed begin het halve werk. Daarom organiseert de Electrotechnische Vereeniging ieder jaar het EOW. Hier krijgen de toekomstige eerstejaars de kans kennis te maken met de faculteit, de ETV en als belangrijkste hun medestudenten.

Het EOW is een lang weekend dat dit jaar zal beginnen op donderdag 15 augustus en duurt tot de zondagmiddag 18 augustus. Tijdens dit weekend wordt de eerste dag en nacht doorgebracht op de faculteit, waar kennis gemaakt wordt met verschillende plekken en personen. Op vrijdag vertrekt men naar een kampeerterrein waar een paar dagen lang geweldige activiteiten georganiseerd worden om iedereen beter te leren kennen. Uiteindelijk eindigt het epische EOW op zondagmiddag waarna de introweek van Delft begint, de OWee.

Het EOW is natuurlijk het leukste als er veel eerstejaars studenten meedoen, dus meld je snel aan via de website van de OWee https://owee.nl/#inschrijven.

 

Donderdag en vrijdagochtend zijn we op de faculteit EWI:
Mekelweg 4
2628CD Delft

 

Van vrijdag- tot zondagmiddag verblijven we op Labelterrein Staelduin. Het adres van dit terrein is: